Lista e pronave me qira

Tirane apartament i mobiluar me qira

Çmimi / muaj

850
Apartamenti eshte pjese e nje kompleksi rezidencial shume prane qytetit

Negociatori

Tereza Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

vile me qira . Peze Tirane Albania

Çmimi / muaj

400
Ne nje zone mjafte te qete dhe te sigurt ku mbizoteron qetesia dhe ajri i fresket, japet me qira per

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages