Prona te dhena me qira

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

300
Apartamenti pozicionohet ne qender te qytetit, fare prane unazes se vogel, c'ka sjelle lirshmer

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

800
Hapesira organizohet ne 3 dhoma gjumi, dy tualete ( njera prej tyre ne dhomen matrimoniale ) ballkon

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Dupleks / 3 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

900

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Ambiente biznesi me qira , Tirane, Albania

Çmimi / muaj

400
Ambjenti ndodhet ne nje pozicjon kyc si me rrugen e Elbasanit dhe me Fakultetin Ekonomik te Universi

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament /1 dhome gjumi

Çmimi / muaj

230
Apartamenti ndodhet brenda unazen e vogel, perballe me Ministrine e Jashtme.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Dupleks / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

700

Negociatori

Tereza islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-4076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Dupleks / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

800
Dupleksi ka orientim jug.

Negociatori

Tereza islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-4076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Zyre me qira

Çmimi / muaj

740
Zyra ofron tre ambiente dhe parkim te siguruar - nje post.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

700
Apartamenti i trajtuar me punime ekstra paisje dhe mobilim total bashkohore.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages