Prona te dhena me qira

Vile Ekologjike

Çmimi / muaj

2,800
Vile ekologjike mjaft e vecante ndoshta e para dhe e vetmja ne Tirane per ate c'ka ofron per k

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 1 dhome gjumi

Çmimi / muaj

500

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

500
orientimi jug-lindje

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Dupleks / 3 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

1,500

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

400

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 1 dhome gjumi

Çmimi / muaj

320

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

900
Apartamenti ka orientim jug-lindje. Oxhak funksional dhe sistem ngrohje fankoil

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

1,300

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-2099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Vile 2-kateshe

Çmimi / muaj

1,000
Kati pare eshte i organizuar ne sallon, kuzhine, ambienti i ngrenies, dhome gjumi, tualet.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament 2+1

Çmimi / muaj

400
Orientimi jug-lindje

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages