Prona te dhena me qira

Zyre me qira

Çmimi / muaj

250
Ambienti eshte i ndare ne dy hapesira, dhe disponon nje tualet. Kondicioner ne te dyja ambientet.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

400
Orientimi jug-perendim.

Negociatori

Tereza Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Vile 3-kateshe

Çmimi / muaj

0
Vila ndodhet 300 m larg Qendres tregtare TEG dhe 5.5 km larg qendres se Tiranes, cmimi percaktohet m

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Vile 4-kateshe me qira

Çmimi / muaj

1,800

Negociatori

av. Mariglen LULA
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

500

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Apartament 1+1

Çmimi / muaj

400

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Apartament 2+1

Çmimi / muaj

500

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Apartament modern 1+1

Çmimi / muaj

450
Apartament me arredim modern, te menduar deri ne detaje per nje jetese komode.

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Apartament / 1 dhome gjumi

Çmimi / muaj

300
Apartamenti ndodhet ne qender te qytetit shume prane sheshit Skenderbej dhe fare prane Bllokut te a

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Pages