Te shitura

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
1,050
Apartamenti eshte pjese e nje pallati te vogel me pak banore, shume i qete fale edhe pozicionimit

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
420
Apartament / 3 dhoma gjumi

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
709
Apartament / 3 dhoma gjumi

Negociatori

Tereza islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Apartament / 1 dhome gjumi

Çmimi / m2: 
430
Apartamenti ndodhet ne nje nga zonat e reja te banimit e njohur ndryshe si Fresku, ne pjesen veri l

Negociatori

Ioan Celi
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-688101341
Email: 
ioan@homesinalbania.com

Apartament 1+1

Çmimi / m2: 
800
Orientimi jug-lindje. Me hipoteke.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament 2+1

Çmimi / m2: 
1,145
Apartamenti perfshin nje pjese te mobilimit. Me hipoteke. Orientimi jug-perendim.

Negociatori

Tereza Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
810
Apartamenti ndodhet buze rruges kryesore. Orientimi lindje-perendim.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
1,200

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
950
Apartamenti i trajtuar me punime ekstra paisje dhe mobilim total te perfshira ne cmime.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
420
Ne cmimin e apartamentit perfshihen te gjitha punimet ekstra te investuara nga pronari si dhe guzhin

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages