Lista e pronave me qira

Vile e mobiluar me qira, Tirane, Albania

Çmimi / muaj

1,500
Vila ndodhet ne nje nga zonat me te parapelqyera per jetese, si nga vendasit ashtu dhe nga te huajt,

Negociatori

Tereza
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Pages