Lista e pronave me qira

Zyre me qira

Çmimi / muaj

180
Pjese e nje ndretese biznesi me standarte te larta. Fasade xhami;

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Ambiente biznesi

Çmimi / muaj

400
Ambienti eshte i tipit dupleks, i shtruar me parket.

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Zyre me qira

Çmimi / muaj

400
Ambienti eshte i rikonstruktua ne menyre cilesore dhe moderne, perfshire ketu edhe siperfaqen e perb

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Vile 2-kateshe

Çmimi / muaj

1,300
Dedektor zjarri dhe gaz; Ajer i kondicionuar ne cdo ambiente; oxhak funksional; oborr i gjelberuar;

Negociatori

Rezarta Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684629887
Email: 
rezarta@homesinalbania.com

Pages