Lista e pronave me qira

Apartament me qera

Çmimi / muaj

500

Negociatori

Tereza Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / muaj

700
Apartamenti eshte i orjentuar jug-lindje dhe ofron nje pamje te mbrekullushme te Kopshtit Botanik.

Negociatori

Tereza Islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Pages