apartament dubleks, Kompleksi Kodra e Diellit, jepet per here te pare

Çmimi / muaj

800
Apartamenti eshte pjese e Kompleksit Rezidencial Kodra e Diellit i njohur per shume facelitete qe ofron dhe jo vetem. Ne tersine e tij apartamenti eshte i punuar dhe investuar me shume kujdes.......... Referuar : RICH CASTO - është themelusi i Real Estate Coaches, si dhe gazetar për Realty Times, revistën Brokes Agent, FrogPond dhe Broker Agent Neës. Këshilla më e mirë që kam marrë ndonjeherë mbi pasurit e paluajtshme ka qënë që të zgjedhe me meëncuri agjentin e pasurive të paluajtshme. Mos harroni, vetëm marketingu dhe publiciteti nuk mjaftojnë për të shitur pronën. Pavarsisht motivit që ju keni , përzgjedhja e një agjenti pasurish është lëvizja e parë dhe ajo më e rëndesishme. Por cili do të duhet të jëte kriteri i përzgjedhjes tuaj ? Ja cfarë duhet ti kërkoni : 1_ Njohuri mbi tregun . Sa njohuri ka agjenti mbi tregun ? Pyeteni se si i parashikon ai normat e interesit në 6-12muajt në vijim, si i duket ofert-kërkesa dhe si e parashikon në të ardhmen e afërt. Një agjent i pregatitur do të jap këndvështrimin e tijë dhe do te përmend burimet e informacionit në lidhje me tregun. 2_Aftesia negociuse. Pjesës më te madhe të agjenteve ju mungon kjo aftësi. Kjo industri nuk është e trajnuar mirë në këtë pikë. Negociatorët e aftë i mbështesin kundër-ofertat në fakte që provojnë se cmimi është një ujdi e shkëlqyer për blersin. Gjetja e një agjenti me një planë negocimi do te jetë e vështire por ja vlenë barra qiranë. 3_Strategjia e vendosjes së cmimit. Shume agjent nuk e kuptojne vendosjen e cmimit të përshtshëm.Sigurohuni që strategjia e vendosjes së cmimit të agjentit është e bazuar, mbi cfarë do të krahasojnë shtëpin tuaj bleresit, përfshirë dhe ndërtimet e reja se dhe ato jan duke konkuruar për të kapur blerësin tuaj. Nje agjent që është duke lënë jashtë analizës së tregut ndertimet e reja , është duke anashkaluar konkurrencën kryesore. 4_ Përmirsimi i shtëpis. Kur jeni duke kërkuar për bleresin i cili do te jap cmimin më të mirë për pronën tuaj, përmirsimi i saj mund të jetë ai element kritik që ndikon binshëm mbi të. A ju kujtohet kur blete shtepin tuaj ? Me shumë gjasa ju keni pare te gjitha ato brenda intervalit tuaj te pranueshem te cmimit dhe keni zgjedhur ate me vleren me të lartë.

Negociatori

av. Mariglen LULA
Tel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Specifikime

Perdorimi: 
Banim
Tipi: 
Dupleks
Tiranë
Kompleksi Kodra e Diellit
I Ri
I mobiluar

Situata

Kati: 
2
Nr. kateve: 
3
Dhoma gjumi: 
2
Banjo: 
2
Sip. banimi: 
117
Sip. ndertmi: 
150
Ashensor: 
Ka
Ashensor: 
1
Ballkon: 
Ka
Ballkon: 
1
Verande: 
Ka
Verande: 
1
Depo: 
Ska
Garazh: 
Ka
Garazh: 
1
Parkim: 
Ka
Parkim: 
1
Speciale: 
Pishine
Ajer i kondicionuar
Oxhak
Ngrohje qendrore
Parket
Palester
Garderobe