Lista e pronave ne shitje

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
990
Apartamenti ndodhet ne nje prej komplekseve rezidencjale te preferuara te banimit ne qytetin e Tiran

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
800
Apartamenti eshte pjese e nje pallati te ri me kualitet te admirushem, pozicionimi jug-perendim e be

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Ambjent per shitje

Çmimi / m2: 
1,000
Ambjenti ndodhet ne zonen e liqenit prane Kopshtit Botanik ne ndertes te re.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Ambjent biznesi

Çmimi / m2: 
1,100
Ambienti ndodhet nder zonat me te preferuara dhe te populluara te qytetit, ivendosur ne pozicion ken

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages