Lista e pronave ne shitje

Dupleks / 3 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
2,000
oxhak funksional, stuko veneciane, punime druri, orientimi jug ..etj.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
1,800
Kompleks banimi me standarte te larta ne ndertim dhe administrim. Orientimi jug-lindje;

Negociatori

Tereza islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Apartament /1 dhome gjumi

Çmimi / m2: 
600
Vije e pare e ndertimeve, apartament me pamje nga deti dhe i pabanuar mepare.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
550
Vije e pare e ndertimeve; apartamenti eshte i pabanuar mepare. Me certifikate pronesie.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages