Lista e pronave ne shitje

Apartament / 1 dhome gjumi

Çmimi / m2: 
771
Cmimi perfshin edhe mobilimin e kuzhines; Parkim ne rruge.

Negociatori

Tereza
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Apartament / 1 dhome gjumi

Çmimi / m2: 
820
Apartamenti ndodhet ne qender te qytetit dhe ka akses shume te mire nderlidhje me shume institucine

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
420
Ne kemi shfaqur ketu vetem nje shembull apartamenti por ne fakte disponohet nje ndertim i gjithi i r

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
1,100
Sistem ngrohje me gaz; njera prej tualeteve eshte me dritare; i shtruar me parket; me Hipoteke.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages