Lista e pronave ne shitje

Apartament / 1 dhome gjumi

Çmimi / m2: 
830
Apartamenti eshte pjese e nje ndertese me kualitet te larta ndertimi, e ndodhur ne nje nga pjeset

Negociatori

Tereza islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Apartament/ 2 dhoma gjumi

Çmimi / m2: 
1,250
Apartamenti eshte pjese e nje nderimi te ri mjaft te mire dhe nuk eshte i ekspozuar ndaj zhurmave.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Vile ne shitje

Çmimi total: 
285 000
Mundesi shume e mire per ju qe deshironi vile me shume hapsire

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

ambjent bare kafe

Çmimi / m2: 
2,500
Duke u nisur nga shume faktor e vlersoj kete prone si nje rast shume te mire si per dike qe mendon

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages