Lista e pronave ne shitje

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi total: 
72 000
Cmimi i shitjes perfshin mobilimin. Apartamenti ka certifikate pronesie.

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 3 dhoma gjumi

Çmimi total: 
125 000
Apartamenti pervec dhomave te gjumit disponon edhe kuzhine te vecante per ngrenie dhe gatim, eshte i

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament /1 dhome gjumi

Çmimi total: 
43 000
Apartament /1 dhome gjumi

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

apartament me tre dhoma gjumi

Çmimi total: 
70 000
apartament me tre dhoma gjumi

Negociatori

Mariglen LULA
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages