Lista e pronave ne shitje

Apartament / ne bregdet

Çmimi total: 
50 000
Apartamenti eshte pjese e nje prej komplekseve me te mira te zones dhe jo vetem, i perbere nga ndert

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 2 dhoma gjumi

Çmimi total: 
150 000
Vlore, ne vijen e pare te ndertimeve ne lidhje me bregun, shitet apartament me pamje te mrekulluesh

Negociatori

Tereza islamaj
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-684076707
Email: 
tereza@homesinalbania.com

Vile dy -katshe luksoze

Çmimi total: 
220 000
Siperfaqe e ndertuar 150 m2 dhe oborri 250 m2, me pishine ne forma kapele franceze, e rrethuar me mu

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Apartament / 1 dhome gjumi

Çmimi total: 
135 000
Apartament / 1 dhome gjumi

Negociatori

Mariglen Lula
Tel: 
+355-(0)-42241562
Cel: 
+355-(0)-682099377
Email: 
lula@homesinalbania.com

Pages