Rreth Nesh

homesinalbania Real Estate është një prej agjensive më të suksesshme në tregun Shqiptar të  trajtimit  te pronave te patundshme. Homesinalbania  ju  siguron bleresve, shitesve dhe investitoreve në prona të paluajtshme, një eksperience të plotë dhe të gjithaneshme, asistence dhe sherbimi përgjate gjithe procesit.

E strukturuar në vitin 2007 me zyra në Tiranë dhe veprimtari në disa prej  qyteteve kryesore të Shqipërise. Homesinalbania Real Estate është zhvilluese pronash rezidenciale në raporte miqësor me shtëpin ton të përbashkët tokën  dhe planifikim të kujdesshëm. Në tregun immobiliar Shqiptar agjensia trajton prona rezidenciale si apartamente, vila, shtëpi pushimi, troje si  dhe komerciale, zyra ,dyqane, bare apo restorante, ambiente prodhimi apo magazinimi,  keto për blerje ,shitje apo qira sipas kërkesave.

Stafi yne  punon vazhdimisht për të siguruar një nivel të lartë shërbimi të personalizuar të pronave të paluajtshme nëpërmjet përkushtimit, shërbimit profesional, komunikimit të vazhdueshem dhe pasionit për biznes.   

homesinalbania  ju  siguron blerësve, shitësve dhe investitoreve ne prona te paluajtshme, një eksperience të plotë dhe të gjithaneshme, asistence dhe shërbimi përgjatë gjithë procesit….